Nytt ordinarie drevprov

Skaraborgs Taxklubb hÀlsar vÀlkommen till ordinarie drevprov 13-14januari 2021! Det visar sig att det Àr ett stort intresse bland hundförare att fÄ starta sin tax. Det Àr vi jÀtteglada för och klubben har dÀrför utökat provet med ytterligare en provdag.

Har du planer pÄ att jobba fram din tax sÄ att den blir jaktchampion, SEJ(D)CH? För att bli champion mÄste den ha tre första pris pÄ drevprov varav ett mÄste vara pÄ ett ordinarie drevprov. Vidare mÄste den ocksÄ ha en utstÀllningsmerit erhÄllen efter det att hunden blivit 15 mÄnader. Skillnaden pÄ ett sÀrskilt och ett ordinarie drevprov Àr att pÄ ett sÀrskilt dÀr avtalar du och domaren tidpunkt för provet. Vid ett ordinarie drevprov Àr tidpunkten för provtillfÀllet redan satt.

Sista anmÀlningsdag Àr 30 dec.
AnmÀlan mailar du till odp@skaraborgstaxklubb.se 
Har du frÄgor ta kontakt med Robert Johansson, tel: 072-993 9009