LÖFWINGLördagen den 5 mars 2016 kl. 14.00 är det dags för klubbens årsmöte på Löwvings Atelje i Broddetorp. Det blir sedvanliga årsmötesförhandlingar samt utdelning av förtjänsttecken. Årets hund koras samt klubbmästarna i viltspår och drev. Vandringspriser och hederspriser kommer också att delas ut. De hundar som blivit champions under 2015 kommer att uppmärksammas!

Verksamhetsberättelsen för 2015 finner du här

Valberedningens förslag för 2016 finner du här

Från revisorerna: räkenskaper 2015

Dessutom bjuds vi på ett spännande föredrag av hundexperten Erik Wilsson. Han är doktor i etologi och har skrivit flera böcker om hunddressyr och jakthundar. Tidigare var han utbildningschef på Statens Hundskola. Idag är han chef för Försvarets avelsstation i Sollefteå, där man föder upp schäferhundar för försvarsmakten och andra statliga myndigheter. Det är just om denna verksamhet han kommer att berätta.

Vi avslutar årsmötet med att äta en subventionerad middag från Löwfwings erkänt goda kök. Du väljer mellan Svensk kycklingfilé fylld med färskost, soltorkad tomat och örter serveras med rotfruktsgratäng, madeirasky samt vinterns grönsaker eller ugnsbakad skrei(torsk) serveras med potatis och palsternackpuré, rödvinssky och toppad med rökt fläsk och smörslungade rödbetor. Kaffe och citronbiskvi serveras också. Skaraborgs Taxklubb subventionerar varje kuvert med 100 kr per person. Det betyder att du betalar endast 145 kr per person.

Anmäl till Gun-Britt Bernlo om du kommer på telefon 0500-42 02 15 eller 070-367 03 07. Sista anmälningsdag är 25 februari.