ERIK WILSSONHundexperten Erik Wilsson föreläser på årsmötet den 5 mars kl.14.00! Då är det dags för Skaraborgs Taxklubbs årsmöte på  Löfwings Ateljé och Konstcafé i Sätuna utanför Broddetorp.

Erik Wilsson är doktor i etologi. Han har skrivit flera böcker om hunddressyr och jakthundar. Tidigare var han utbildningschef på Statens Hundskola i Sollefteå. Idag är han chef för Försvarets avelsstation i Sollefteå, där man föder upp schäferhundar för försvarsmakten och andra statliga myndigheter. Det är just om denna verksamhet han kommer att berätta.

Vi avslutar årsmötet med att äta en subventionerad middag från Löwfwings erkänt goda kök. Du väljer mellan Svensk kycklingfilé fylld med färskost, soltorkad tomat och örter serveras med rotfruktsgratäng, madeirasky samt vinterns grönsaker eller ugnsbakad skrei(torsk) serveras med potatis och palsternackpuré, rödvinssky och toppad med rökt fläsk och smörslungade rödbetor. Kaffe och citronbiskvi serveras också. Skaraborgs Taxklubb subventionerar varje kuvert med 100 kr per person. Det betyder att du betalar endast 145 kr per person. Anmäl till Gun-Britt Bernlo om du kommer på telefon 0500-42 02 15 eller 070-367 03 07. Sista anmälningsdag är 25 februari.