SAMSUNG CSC
I samband med Skaraborgs Taxklubbs årsmöte i början av mars hedrades Inge Pettersson från Tidaholm för sitt idoga arbete för taxklubben. Då fick han ta emot Svenska Taxklubbens förtjänsttecken i guld som är klubbens högsta utmärkelse. Inge har varit aktiv i klubben under mer än 20 år, både inom styrelse, viltspår och drev. Han är dessutom en flitig och uppskattad viltspårdomare sen många år tillbaka. Tidigare var han även drevdomare.

Det som ligger Inge varmast om hjärtat är ändå viltspårverksamheten. I många år satt han i viltspårkommittén och han var också en av ledarna för klubbens årliga viltspårkurser. Inge var även med och arrangerade klubbens första viltspår-SM och i år är han med igen när klubben står för SM-värdskapet den 30–31 juli. Med andra ord en högst värdig mottagare av Svenska Taxklubbens förtjänsttecken i guld.

SAMSUNG CSCÄven Mikael Bolin hedrades för sin insats i klubben. Han erhöll förtjänsttecken i silver, vilket betyder att han har varit aktiv i klubben i 10 år. Mikael sitter i styrelsen dessutom är han aktiv i utställningskommittén. Vidare är Mikael drevprovsdomare och nybliven viltspårdomare. Dessutom är han en framgånsrik uppfödare.