Höstutställning 2019 Foto: Emelita Persson/Maria Nordström

Den årliga höstutställningen i Fornbyn i Skara är flyttad till Ekebergs gård i Tidaholm. Orsaken till det är att vi haft otur med vädret i samband med tidigare höstutställningar. Det har gjort det besvärligt att arrangera utställning där på ett ändamålsenligt sätt. Vidare har man som arrangör i Fornbyn inte längre lov att använda det gamla missionshuset, där vi haft sekretariatet. Det blir väldigt sårbart att sitta utomhus eller i ett blött och blåsigt tält. Så för allas trevnad blir höstutställningen från och med i år inomhus.

Skaraborgs Taxklubb gjorde en smygstart när vi arrangerade exteriörbedömning på Ekebergs gård i början av sommaren. Det fungerade alldeles utmärkt. Underlaget passar både häst och hund! Ridhuset är luftkonditionerat. Den som vill ha översikt och se båda ringarna samtidigt ser bäst från läktaren.

Domarna för årets höstutställning är Bo Paulsson som dömer kort- och långhår och Mikael Nilsson, strävhår. Sista anmälningsdag är 25 augusti. Vill du delta med din hund? Anmälningsblankett finner du här: https://www.skaraborgstaxklubb.se/anmalan/

Adressen till utställningen är: Agnetorp Ekebergs Gård 1, 522 94 Tidaholm. Söker du på Google maps kommer den adressen upp. Vill du läsa mer om Ekebergs gård?

Du finner det du söker på följande hemsida: Hästgården – Ekebergs Gård (ekebergsgard.se)