Kallelse till Årsmöte för Skaraborgs Taxklubbs medlemmar

Skaraborgs Taxklubb kallar härmed sina medlemmar till årsmöte.
Datum: Lördag 2 mars kl. 15:00
Platsen: Löfwings Ateljé och konstkafe, Broddetorp Sätuna

Program
– Sedvanligt årsmöte
– Utdelning av priser och diplom
– Årets hund
– Nytt för i år är att ägare till hund som fått ett första pris på drevprov under den gångna jaktsäsongen är välkommen att hämta diplom
– Bruksavelspriser
– Utdelning av förtjänsttecken

Handlingar till årsmötet finner du här

Efter årsmötet kommer författaren och Erik Wilsson att hålla ett föredrag ”Historien om människan och hunden” som började för mer än 15 000 år sedan. Under dessa år har människan förändrat hunden – utseendemässigt och mentalt. Generation för generation har det som en gång var en varg blivit till en mångfald av hundtyper som ska fylla en funktion; som vallhundar, jakthundar, boskapsvaktare, draghundar och inte minst sällskapshundar. Hunden är i så måtto människans spegel. Erik Wilsson är fil.dr. i zoologi och har disputerat på en avhandling om den tidiga uppväxtmiljöns inverkan på hundars beteenden. Han har i flera år arbetat som utbildningschef vid statens hundskola i Sollefteå. Han är författare och medförfattare till flera böcker om hundbeteenden, hunddressyr och jakt. Vidare är Erik Wilson drevprovsdomare i Skaraborgs Taxklubb och har också bidragit till att klubben kan arrangera lydnadskurser.  

Efter årsmöte och föredrag kan vi njuta av Linda Löfwings goda mat. Du kan välja mellan:
Gös från Vänern som serveras med serveras med ansjovissås, kapris, vinterns grönsaker och potatispuré eller Ölbräserade oxrulader på svenskt innanlår som serveras med gräddsås, vinterns grönsaker, gelé, picklad pumpa och potatispuré. Klubben subventionerar maten för sina medlemmar. Så, skynda dig att anmäla dig!

Sista anmälningsdag är 23 februari.
Anmälan till val av meny mailar du till Niclas Geidvall: niclasgeidvall@hotmail.com du kan också skicka sms till honom 070-601 86 46.